Tip: bestelling Skins Cosmetics

Ik heb iets leuk ontdekt en wil dat graag met je delen! Ik word hier niet voor betaald ofzo, ik vind het gewoon heel leuk en deel het daarom graag!

Al een tijdje ben ik heel nieuwsgierig naar de foundations en primers van Laura Mercier. Ik hoor er hele goede verhalen over dus ik wilde het graag proberen. Dat is in Nederland makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast wilde ik heel graag de Mason Pearson haarborstel. Het schijnt de Rolls Royce onder de haarborstels te zijn namelijk.. Maar daar betaal je dan ook ontzettend veel voor. In mijn missie op zoek naar een betaalbare dupe kwam ik steeds terug op de haarborstel van Rock & Ruddle. Zowel Laura Mercier als Rock & Ruddle ontdekte ik op skins.nl en dus begon ik eens goed te kijken in deze voor mij onbekende webwinkel. En daar ontdekte ik iets leuks!

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-1

 

Ze hebben namelijk zoiets geniaals bedacht! Ik zat naar de foundations van Laura Mercier te kijken en toen dacht ik.. Welke kleur moet ik hebben? En welke foundation past bij mijn huid? Staat de foundation mooi op foto’s (vrij cruciaal omdat ik hem ook graag met de bruiloft wil gebruiken dan). Daar heeft Skins de oplossing voor! Je kunt namelijk 5 proefmonsters voor €15 bestellen. Zo kun je kleuren en soorten foundations of primers eerst proberen voordat je ze koopt. Hoe handig is dat? En het mooie is: daarna krijg je een kortingsbon van €15 zodat je korting krijgt op het product wat je uiteindelijk kiest.

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-2

Ik koos voor 5 Laura Mercier producten omdat ik die graag wilde proberen. En natuurlijk bestelde ik de Rock & Ruddle haarborstel.

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-7

De producten zitten in een handiger verpakking en achterop de potjes staan de producten. Ik koos voor de Laura Mercier Tinted Moisturizer in Nude, Moisture Supreme in Warm Ivory (die overigens veel te donker blijkt te zijn:)), de Silk Crème Foundation in Rose Ivory. Daarnaast wilde ik twee primers proberen: de Laura Mercer Primer Radiance en de Foundation Primer.

 

 

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-3

Hoe schattig zien de potjes eruit?

 

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-4

Daarnaast bestelde ik dus de Rock & Ruddle haarborstel (€34,95) die een goede dupe van de Mason Pearson schijnt te zijn. Ik koos voor de roze variant maar je hebt hem in allerlei kleuren maar ook met verschillende prints.

 

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-5

Ik heb zelfs geen Mason Pearson dus ik kan ze niet vergelijken. Hij lijkt er wel veel op. Beide borstels hebben een combinatie van everzwijnenhaar en nylon strengen. De Rock & Ruddle zegt hierover: “Rock & Ruddle borstels zijn van zeer hoge kwaliteit in felle kleuren met leuke designs. In de borstels wordt natuurlijk everzwijnhaar gebruikt. De nylon haar in het hart van ieder plukje everzwijnhaar zorgt ervoor dat klitten in zelfs het dikste haar ontrafeld worden. Met basis van hoogwaardig rubber. Zeer hoge kwaliteit van de bedrukking, die ook bij intensief gebruik mooi blijft.
Waarom everzwijnhaar? Deze haren zijn sterk en veerkrachtig en borstelen de haren zonder er aan te trekken; ze hebben microscopisch kleine schubbetjes die het natuurlijke talg van de hoofdhuid opnemen en daarna verspreiden door het haar; ze stimuleren de hoofdhuid, wat een gezonde haargroei bevordert.”

 

 

Skins-cosmetics-bestelling-tester-laura-mercier-foundation-primer-moisturizer-rock-ruddle-dupe-mason-pearson-6

Ik gebruik hem nu een week. Voor mijn natte haar gebruik ik de Tangle Teezer om de klitten er makkelijk en zonder mijn haar te beschadigen uit te krijgen. Op droog haar gebruik ik nu de Rock & Ruddle en ik vind hem tot nu toe erg fijn. Hij maakt mijn haar mooi zacht en glanzend. Ook als ik mijn haar krul en mijn haar daarna doorborstel vind ik het effect mooier dan wanneer ik dit met een gewone borstel doe. Kortom: so far so good!

De foundations en primers ben ik nu aan het testen dus ik ben benieuwd. Ik vind het systeem van proefjes op zo’n manier bestelde echt heel slim en klantvriendelijk. Eigenlijk zouden meer webwinkels dat moeten doen vind ik!

Ken jij webwinkels die dat aanbieden?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.