Tip – DIY gezichtbehandeling

Ik heb vandaag een leuke DIY tip voor jullie, namelijk een DIY gezichtsbehandeling. Zeker na mijn bruiloft en alle zon kan mijn huid wel even een lekkere oppepper gebruiken. Mijn huid is door de zon en het zwembad wat droger geworden. Zoals je misschien wel weet helpt avocado heel goed tegen een droge huid, ideaal dus zo in de zomer. Het liefst begin ik mijn gezichtsbehandeling met een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Zo kan het masker daarna heerlijk in mijn huid trekken en zie ik er daarna weer stralend uit! Laten we beginnen!

Gezichtsbehandeling - avocado masker

Met dank aan: Treatwell.nl

Doe jij ook wel eens een DIY gezichtsbehandeling?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.