Tips om zwanger te worden!

Het nieuwe jaar is begonnen! Allereerst natuurlijk de beste wensen en dat 2019 maar prachtig voor je mag worden! Misschien heb je voor dit jaar wel de wens om moeder te worden? Met kerst vorig jaar vertelde wij onze familie dat we in verwachting waren van onze dochter. Inmiddels is zij alweer 5 maanden oud. Wat gaat de tijd snel! Na al mijn video’s over mijn zwangerschappen, baby en mama updates is het nu tijd voor een video die ik al veel te lang voor me uitschuif, maar zo graag wil opnemen. Gewoon omdat ik het destijds heel fijn had gevonden als iemand me dit vertelde. Tips over hoe je zwanger kunt worden, waar je op moet letten en wat je wel en beter niet kunt doen. Over voorbehoedsmiddelen, de ovulatie en timing. Maar ook als je een voorkeur hebt voor een jongen of meisje. Kun je invloed hebben op het geslacht?
Ik hoop dat jullie de video leuk vinden!

https://youtu.be/HURI_tTwCFA

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.