Tips tegen een onrustige huid (pukkels, onzuiverheden)

Ik denk dat bijna iedereen er weleens last van heeft. De een wel vaker dan de ander. Ik had voorheen regelmatig last van onzuiverheden op mijn huid. Niet dramatisch hoor maar het is toch fijner als je een blij rustig huidje hebt. Mijn huid is inmiddels meestal rustig, daar ben ik ontzettend blij mee. Vandaag deel ik graag mijn tips die helpen tegen een onrustige huid! Mijn favoriete verzorging om te voorkomen dat ik pukkels krijg maar ook als ik dan toch onzuiverheden heb ze snel weer verdwijnen.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Heb jij nog handige tips tegen een onrustige huid?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.