Tips om zomeroutfits ook in de herfst te kunnen dragen!

In de zomer draag ik vaak jurkjes en shorts. Ik vind het wel leuk om ze langer dan alleen in de zomer te kunnen dragen, want meestal zijn de Nederlandse zomers niet erg lang! Dit jaar gelukkig wel, maar toch wil ik mijn outfits graag nog even aan : )

Dit witte kanten jurkje draag ik nu met een vestje van Zara en een legging (eigenlijk een panty zonder voeten) van H&M. Gecombineerd met een lekkere warme sjaal van Zara en laarsjes van New Look is de outfit klaar voor de herfst!

Outfit-3-zomer-naar-herfst

Ook mijn boyfriend short is al een aantal jaren favoriet. Ik droeg hem deze zomer graag met dit mouwloze bloesje van Primark. Ook deze combineerde ik met de panty/legging van H&M. Daaronder laarsjes van New Look. Voor de warmte ook nog dit vestje van Bershka.

Outfit-4-zomer-naar-herfst

Als je m’n shoplog van Rome hebt gezien dan herken je dit broekje van imitatieleer misschien wel. Hij is van Bershka en ik had hem al maar kocht hem in de sale in een maatje kleiner. Die wil ik dus graag nog even aan! Met dit bordeauxrode shirtje van H&M en dit colbert van Pimkie is het direct al een herfstoutfit. Een zwarte panty en een paar stoere boots eronder en klaar ben je!

Outfit-1-zomer-naar-herfst

En last but not least: mijn festivaljurkje! Dit jurkje van H&M heeft een vrolijk bloemenprintje die je in de herfst nog prima kunt dragen, vooral omdat de ‘achtergrondkleur’ van dit jurkje zwart is. Met een leren jasje, deze is van Zara, is het jurkje herfst-proof. En natuurlijk mijn zwarte sleehak laarsjes.

Outfit-2-zomer-naar-herfst

Hoe combineer jij zomerkleding tot leuke herfstlooks? Of doe je dat niet? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.