Trots op mezelf – vlog #106

Dit weekend was Sven een weekend weg en dus had ik de kids alleen. Maar omdat ik niet topfit ben waren mijn ouders zo lief om Nils een nachtje te laten logeren en Elin een nachtje te laten logeren. Zo had ik qualitytime met beide kids, heel gezellig! Ik ging met Nils naar de kapper en mijn beste vriendinnetje en knuffelde fijn met Elin die niet zo heel veel zin had in goede nachtrust. Ook is het me gelukt de gootsteen te ontstoppen haha! Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.