Tutorial 3 haarstijlen voor halflang haar/ bob

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een tutorial wilde opnemen met haarstijlen die geschikt zijn voor half lang haar of een bob, dus ongeveer schouderlengte. Zelf heb ik lang haar maar ik deel natuurlijk met liefde mijn inspiratie! Vandaag laat ik je in een tutorial 3 haarstijlen zien voor halflang haar / een bob. Deze kapsels zijn trouwens ook prima geschikt als je lang haar hebt! Ik laat zien hoe je je haar snel kunt opsteken, een messy beachy slag in je haar maakt en half opgestoken look.

Welke haarstijl is jouw favoriete haarstijl?

Liefs,

Carien

You may also like

2 reacties

  1. Hele leuke haarstijlen en duidelijke tutorial! Zelf maak ik altijd krullen voor volume in mijn haar aangezien mijn haar vrij kort is en echt onwijs dun. Heb je daar toevallig tips voor?

    1. Volumepoeder (bijvoorbeeld van Andrélon of mijn favoriet (maar stuk duurder) van Undone By The Insiders)! Niet alleen bij de aanzet maar subtiel ook door de rest van je haar en dan een beetje kneden. Dat zorgt voor veel meer volume. Ik hoop dat het helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.