Tutorial – Everyday look herfst 2016

Het is echt herfst aan het worden. Het is donker als mijn wekker ’s ochtends gaat, soms waait en regent het herfstachtig. Met het weer verandert ook mijn make-up. Ik moet zeggen dat toen ik deze look opnam het nog wel aardig weer was en ik nog niet echt warme chocomel vibes had. Maar inmiddels wel! Vandaag laat ik mijn everyday look voor de herfst zien. Ik laat de uitgebreide versie zien en vertel ook hoe ik hem soms wat versimpel, bijvoorbeeld op dagen dat ik haast heb. Laten we maar snel beginnen!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

De lijst met de producten die ik gebruikte:

 • Laura Mercier – Radiance Primer
 • Guerlain – Lingerie de Peau Beauty Booster in 02 Light
 • The Body Shop – Drops of sun
 • Maybelline – Age Rewind Eraser Dark Circle in 01 Fair
 • Hourglass – Ambient Lighting Powder in Dim Light
 • Anastasia – Perfect Brow Pencil in Taupe
 •  Becca – Shimmering Skin Perfector in Opal
 • Charlotte Tilbury – Colour Chameleon in Bronzed Garnet
 • Maybelline – Lash Sensational
 • Max Factor – False Lash Effect Mascara (waterproof)
 • The Body Shop – Honey Bronze in medium matte
 • BE Creative – Blush in Romance
 • L’Oréal – Brow Artist Plumper
 • Catrice – Beautyfying Lip Smoother in Cake Pop
 • Etos – Finishing Spray

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.