Tutorial: Everyday Look

Het is winter en om een of andere reden ben ik dan altijd trager ’s ochtends. Herken je dat? Dat zorgt er vaak voor dat ik uiteindelijk moet gaan haasten (ik haat haasten). Tegenwoordig maak ik bijna elke ochtend deze look om twijfelen (welke oogschaduw heb ik vandaag zin in?) en dus traagheid te voorkomen! Dit is dus mijn everyday look van de afgelopen tijd.

Duimpje omhoog als je ook een hekel hebt aan haasten:)!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Super mooie look! Ik kijk altijd helemaal verlekkerd naar je nagels, dit is toch ook die van Doutzen? Kan m nergens meer vinden 🙁

    1. Wat leuk om te horen! Ja klopt en hij is hier niet te vinden dus ik ben druk op zoek naar een dupe 🙂 mocht ik er eentje vinden dan zal ik daar zeker een artikel over maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.