Tutorial – Eyes Are The Window Soul palette

Tegenwoordig gebruik ik doordeweeks niet meer zo vaak oogschaduw omdat de kleine man natuurlijk ook een hoop tijd kost ’s ochtends. Maar in het weekend dan kijk ik naar mijn paletten en kan ik niet kiezen. Vandaag koos ik voor het Stila Eyes Are The Window palette in Soul. Een heerlijk palette voor elke dag maar ook voor een mooie avond look. Vanavond ga ik uiteten en dus maakte ik een look die prima is voor overdag maar ook mooi is voor een avondje uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De producten die ik gebruikte voor deze look:

 • bareMinerals Complexion Rescue in 05 Natural
 • Estée Lauder Double Wear concealer in 2C
 • Maybelline Eraser Dark Circle in 01 Fair
 • Catrice Prime & Fine oogschaduwbasis
 • Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim light
 • L’Oréal Glam Bronze in 101 Harmonie Blondes
 • BE Creative Baked Blush in01 Romance
 • Stila Eyes Are The Window – Soul palette
 • Wenkbrauwgel H&M
 • L’Oréal Double Exentension Mascara
 • Maybelline Lash Sensational Mascara
 • Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara
 • The Balm Mary Lou Manizer
 • Estée Lauder Lipstick in Desirable

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.