Tutorial: Haar krullen met Remington Ci95 Pearl Curling Wand

Afgelopen kerst maakte ik een filmpje waarin ik een grote bos krullen had. Ik kreeg toen de vraag of ik wilde laten zien hoe ik dat gedaan had. Natuurlijk! Dus al vrij snel nam ik een filmpje op waarin ik dat liet zien. Ergens along the way ben ik dat filmpje kwijtgeraakt en dus kwam het nooit online. Maar ik heb hem gevonden! Bij deze dus alsnog: hoe ik mijn haar krul met de Remington Pearl Curling Wand.

Krul jij je haren wel eens met een wand?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Ik heb deze pearl wand sinds ongeveer een maand (nadat ik mijn haar geknipt had) en ik gebruik hem een- tot tweemaal per week. Ik ben dus eens van die mensen die die handschoen nooit gebruikt, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.