Tutorial – Look zwembad/strand

Op een zomerse dag, als je bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad gaat, heb je niet altijd zin in een hoop make-up. Je wilt je huidje lekker laten ademen. Maar soms heb je toch een pukkeltje wat je wilt verbergen of wil je toch net iets meer expressie op je gezicht. Ik heb dat laatste bijvoorbeeld. Omdat ik blond ben vind ik dat mijn gezicht sprekender is met een likje mascara en een stel wenkbrauwen. Vandaag laat ik je mij go-to look zien voor een zomers dagje bijvoorbeeld aan het zwembad. En ik laat je zien welke producten ik altijd gebruik en welke ik soms gebruik voor net dat beetje extra.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De producten die ik gebruikt heb voor deze look:

  • Rituals – Zonnebrandcrème voor het gezicht met factor 30
  • The Body Shop – Drops of Sun
  • Estée Lauder – Double Wear Concealer
  • Anastasia – Dip Brow Pomade in Taupe
  • Kiko – Scultping Touch Creamy Stick Contour
  • Kiko – Radiant Touch Creamy Stick Highlighter
  • Max Factor – Miracle Touch blush in Soft Pink
  • Maybelline – Lash Sensational
  • Maybelline – Baby Lips Hydrating

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.