Tutorial – Losse slag (Beach hair) in minder dan 10 minuten

Als ik iets meer tijd heb ’s ochtends ga ik vaak voor een snelle nonchalante losse slag. In minder dan 10 minuten ben ik klaar en zit mijn “beach hair” dagen goed. Vandaag laat ik je zie hoe ik dat doe! Ik kreeg de galm niet uit de voice-over en dus heb ik er uiteindelijk een muziekje onder gezet en tekst erbij. Volgende keer ga ik gewoon weer kletsen 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Dat zou ik fantastisch vinden!!

De krultang die ik gebruikte is van Nume. Hij zit in een set met een stijltang en 3 verschillende krultangen. Het setje heet de Curl Jam en ik gebruikte nu de 32 mm wand.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.