Tutorial: Ooglook met Catrice en het Sleek Storm Palette

Tutorial-ooglook-Catrice-en-Sleek-Storm1

Candy shock is de nieuwe limited collectie van Catrice. De basis voor deze ooglook is dan ook de soft baked eyeshadow uit de Candy Shock collectie. In de kleur C01 I Scream: Ice Cream. Het is een koele pastelkleur waarbij grijs en roze gemengd zijn. Voor de rest van de ooglook heb ik uit het Sleek Storm palette de roze en bordeauxrode kleur gebruikt. Op mijn wangen heb ik de Silky Touch Blush van Essence in de kleur 10 Adorable gebruikt.

Tutorial-ooglook-Catrice-en-Sleek-Storm3

Tutorial-ooglook-Catrice-en-Sleek-Storm2

Ik hoop dat dit filmpje beter gelukt is door hem op te nemen met mijn laptop!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.