Tutorial – Romantische look voor Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag en daar hoort natuurlijk een romantische look bij! Vandaag heb ik een look gemaakt met het Naked 3 palette maar misschien dat ik ook nog een budget look ga maken. Voor nu dus een look met onder andere het prachtige Naked 3 palette van Urban Decay. Ook laat ik je zien hoe ik snel een mooie slag/ krul in mijn haren maak. Veel kijkplezier!

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Hou jij van Valentijnsdag of vind je het onzin?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.