Tutorial: Simpele snelle winter nailart: snowy nails

De kerstdagen komen eraan en dat zorgt ervoor dat ik weer veel zin krijg ik glitters en glans. Vandaag heb ik dan ook glitters op mijn nagels! Dit keer een simpele snelle winterse nailart. Ik vind het een beetje lijken alsof je je nagels in de sneeuw hebt gedipt dus daarom noem ik het snowy nails! In de (foto) tutorial laat ik je zien hoe ik dit doe.

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-1

Het enige wat je nodig hebt zijn drie nagellakjes. Een blanke lak, persoonlijk vind ik het mooi als hij een iets melkachtige kleur heeft. Mijn favorie is de Rimmel French Manicure in French Lingerie. Dan een lak met zilveren glitters, deze van essence heb ik al jaren en heet Rock ’n Roll. De laatste is lastiger om te omschrijven. Catrice Glitterazzi heb ik ook al een tijdje en heeft een soort glitter flakies met allerlei kleuren, afhankelijk van hoe het licht erop valt. Het is op zich niet echt een fijne nagellak maar deze kleur is precies wat ik zocht voor deze look!

 

 

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-13

Ik begin met een laagje van de Rimmel lak als basis. Deze laat je goed drogen.

 

 

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-5

Daarna breng ik een laagje van de essence lak met zilveren glitters aan. Dit lakje breng ik alleen op de bovenste helft van mijn nagels aan een beetje in de vorm van een halve maan zodat het niet een rechte streep is maar een beetje de vorm van de nagels volgt.

 

 

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-6

Als ook dit laagje droog is dan is het tijd voor de laatste kleur: Catrice Glitterazzi.

 

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-8

Die breng ik aan over het laagje zilveren glitters. Je zou dit trouwens ook met een andere kleur (lichte) glitterlak kunnen doen. Ik vind het effect van de flakies wel bijzonder maar de lak op zich werkt niet heel erg makkelijk.

 

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-10

En dan is dit het resultaat!

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-14

 

 

Ik vind het effect heel leuk. Het is feestelijk maar niet over de top. Ik kan hier ook prima mee naar mijn werk. En wat ik ook makkelijk vindt: het past bij veel outfits! Ook wel makkelijk 🙂

snelle-simpele-nailart-nagellak-nagels-diy-tutorial-winter-sneeuw-glitter-11

Welke kleur nagellak ga jij voor deze winter?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.