Tutorial – Snelle every day look lente

Sinds ik weer aan het werk ben heb ik mijn every day routine weer wat aangepast. Ik heb ’s ochtends wat minder tijd voor mezelf, omdat de kleine Nils natuurlijk ook wat tijd vergt! Als ik mezelf aan het opmaken ben geniet ik even van een momentje voor mezelf, maar op werkdagen ga ik nu toch voor een makkelijke en snelle look. Ik merkte bijvoorbeeld dat ik lekker aan het tutten was met oogschaduw maar daardoor altijd te lang bezig was. Nu sla ik de oogschaduw over maar zorg ik er wel voor dat ik er fris en wakker uitzie! Vandaag dus een tutorial van mijn Snelle every day look voor de lente.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Producten die ik gebruikte:
• bareMinerals Complexion Rescue in Natural
• Estée Lauder Double Wear Concealer in NC2
• Maybelline Instant Age Rewind concealer in 01 Fair
• Anastasia Brow Wiz in Taupe
• Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light
• L’Oréal Glam Bronze in 01
• H&M Brow Gel
• L’Oréal Le Blush in 165 Rosy Cheeks
• L’Oréal Double Extension Mascara
• Maybelline Lash Sensational Mascara
• Max Factor False Lash Effect Mascara (waterproof)
• The Balm Mary Lou Manizer

Welk product sla jij over als je haast hebt?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.