Tutorial – Victoria’s Secret Show 2015 inspired look

Elk jaar kan ik weer niet wachten om de Victoria’s Secret Show te zien. En elk jaar weer word ik heel blij van de make-up looks die de modellen dragen. Over een paar dagen is de show eindelijk in Nederland te zien maar ik heb online al wat beelden gezien en vond de look zo mooi dat ik er alvast een tutorial van wilde maken. Vandaag laat ik je mijn make-up look geinspireerd op de Victoria’s Secret Show 2015 zien. De make-up artist van de show noemde het een no make-up make-up look en ik vind hem prachtig! Ik hoop dat je de look mooi vindt!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De producten die ik gebruikte:

Wat vind jij van deze look?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.