Waterfall braid (waterval vlecht)

Waterfall braid

Tutorial: Waterfall braid (waterval vlecht)

Soms heb je van die dagen dat je haar niet wil zitten. Of dat je moe wordt van haar in je ogen maar je geen zin hebt om wéér een staart in te doen. Of dat je gewoon zin hebt in weer eens wat anders. Op deze momenten maak ik graag een waterfall braid (ik weet niet of we hier een echte Nederlandse naam voor hebben dus gewoon: waterval vlecht). In het filmpje hieronder leg ik je uit hoe je deze vlecht simpel en snel kunt maken.

En hier zie je de vlecht als je hem meer “bohemian chic” maakt, leuk voor een festival. Ik heb hier een slag in mijn haar gemaakt met mijn stijltang en vervolgens de vlecht gedaan maar wat losser en lager.

Waterfall braid

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.