Uitnodigingen voor onze Italiaanse pre-wedding borrel

Zoals je misschien wel weet trouwen Sven en ik deze zomer in Italië. We hebben een klein groepje mensen uitgenodigd voor ons huwelijksweekend. Het leek ons wel leuk als iedereen elkaar dan al een beetje kent en daarom hebben we besloten een pre-wedding borrel te houden in Nederland. Gewoon lekker met Italiaanse wijn en anitpasti al een beetje in de sfeer komen! Toen webprint.nl mij vroeg of ik een bestelling bij Kaartwereld.nl wilde doen wist ik dan ook direct dat ik uitnodigingen voor onze pre-wedding borrel wilde bestellen. Ze zijn heel leuk geworden en daarom deel ik ze vandaag graag!

Uitnodiging-italiaanse-borrel-bruiloft-kaartenwereld-3

Dit is hem geworden! Het thema van onze bruiloft is pastel en daarom leek het me leuk dit door te voeren in de uitnodigingen. Het leuke is dat je op Kaartwereld.nl allerlei leuke kaarten kunt kiezen, van uitnodigingen tot een kaart voor je lief of een jarige. Maar het allerleukste vind ik persoonlijk om zelf een kaart te ontwerpen. Dat gaat heel makkelijk. Je kunt bijvoorbeeld een of meerdere foto’s op de kaart laten drukken en kiezen voor verschillende ontwerpen.

Uitnodiging-italiaanse-borrel-bruiloft-kaartenwereld-2

Ik koos voor deze foto die ik op Pinterest vond. Natuurlijk vanwege de pastelkleuren maar ook vanwege de Fiat 500 die natuurlijk perfect past bij onze Italiaanse bruiloft. Maar naar Sven heb ik bijvoorbeeld weleens een kaart gestuurd met foto’s van ons samen en met kerst eentje van Mittens in een (te schattig!) kerstpakje! Je kunt hem helemaal zo ontwerpen als je zelf wilt.

Uitnodiging-italiaanse-borrel-bruiloft-kaartenwereld-4

Ik bestelde 13 exemplaren en heb er direct tekst in gezet. Super handig want zo hoef ik thuis alleen nog de namen in te vullen. Scheelt een hoop schrijfwerk en is mooier! Je kunt de kaart nog versieren, het lettertype en de kleur van de letters en de achtergrond kiezen. Op de foto is het niet heel duidelijk te zien maar de achtergrond van de kaart heb ik heel licht mintgroen gemaakt bijvoorbeeld.

Uitnodiging-italiaanse-borrel-bruiloft-kaartenwereld-1

Natuurlijk krijg je er ook enveloppen bij. Ik koos ervoor om de kaarten bij mij thuis te laten bezorgen zodat ik de namen er nog op kon zetten en ze persoonlijk aan iedereen kunt sturen. Dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook gewoon de adresgegevens direct op de site invullen.

De levering was ook snel, ik bestelde de kaarten in het weekend en had ze op dinsdag binnen. Dat is natuurlijk erg fijn!

Wat vind jij van de uitnodigingen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wauw die zijn echt super leuk geworden, en wat een leuk idee om een pre-wedding borrel te doen in Nederland!
    Dikke kus Marissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.