Mijn ultieme favorieten van 2016!

Wow, 2016 is bijna voorbij!! Hoe snel is het jaar gegaan? Voor mij persoonlijk een bijzonder jaar. Het eerste jaar van Nils (ok op één maand na dan). Zijn eerste tandjes, stapjes en hapjes. Zo bizar!! Dit jaar was ik iets minder bezig met beauty dan de afgelopen jaren. Simpelweg omdat ik er (een stuk..) minder tijd voor had. Maar beauty is en blijft een van mijn liefdes dus in vergelijking met menig ander ben ik er nog steeds veel mee bezig. En dus heb ik ook dit jaar zeker weer een aantal super fijne ultieme favorieten! Vandaag deel ik ze met je, van mijn favoriete serum en foundation tot oogschaduw en blush. En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar jou ultieme favorieten van 2016! Laat ze vooral weten 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.