Unboxing: Glossybox juni 2013

Glossybox

Unboxing glossybox juni 2013

Jeej de Glossybox kwam gister weer binnen! Ik wilde hem direct uitpakken dus hier is het filmpje waarin ik dat doe. Als je niet wilt weten wat erin zit, omdat je de box zelf krijgt en je hem nog niet binnen hebt kijk dan vooral niet! Als je wel wilt weten wat erin zit klik dan op onderstaand filmpje!

Ik ben blij met de box! Ik zag al één unboxing video waar wel echt andere producten in zaten die ik ook graag had gewild o.a. (BB Cream!) maar de box die ik heb gekregen heeft ook echt leuke producten! De box kost trouwens € 14.95.

Unboxing Glossybox juni

Heb jij ook een Glossybox? Wat zat er bij jou in? Of raad je juist een andere box aan? Daar ben ik wel benieuwd naar!

Liefs,

Carien

 Unboxing: Glossybox mei 2013

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.