Unboxing video: Glossybox juli 2013!

Ik ben altijd heel blij als de Glossybox weer bezorgd wordt! Natuurlijk wilde ik hem direct uitpakken en dat heb ik gefilmd. Als je niet wilt weten wat erin zit, omdat je de box zelf krijgt en je hem nog niet binnen hebt kijk dan vooral niet (en scroll ook niet naar beneden : ))! Als je wel wilt weten wat erin zit klik dan op onderstaand filmpje!

Unboxing-Glossybox-juli-2013-2

Glossybox-juli-2013

Ik ben het meest blij met de Toni & Guy droogshampoo. Heb jij ook een Glossybox? Wat vond jij het leukste item? Of raad je juist een andere box aan? Daar ben ik wel benieuwd naar!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.