Update – Nils 10 maanden oud

Elke paar weken vertel ik hoe het met mijn zoontje Nils gaat. Hij is inmiddels alweer 10 maanden oud (jong :)). Vandaag heb ik het over wat hij eet, tandjes krijgen, sprongetjes in zijn ontwikkeling en hoe ik zijn kledingkast heb opgeruimd.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren! Zou ik super leuk vinden 🙂

Herken jij de signalen van sprongetjes en tandjes krijgen? En wat voor beleg geef jij je kindje? Ik ben heel benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Hey Carien, wat een leuke vlog weer 🙂 Zeker wel herkenbaar voor mij hoor, mijn dochter is precies een maand jonger dan Nils dus wij beginnen net aan de sprong, maar met name de nachten is ze echt heel erg onrustig en huilerig. Op het KDV moet ik idd ook niet meer ui het zicht verdwijnen als ze me eenmaal gezien heeft 😉
    Qua eten volgen wij de Rapley methode dus krijgt ze alles behalve suiker, zout en honing, wij koken zonder pakjes en zakjes dus krijgt ze gewoon wat wij eten, soms in losse stukjes in plaats van bij elkaar gegooid, ze vindt het over het algemeen heerlijk! Als ik het echt niet geschikt vindt zorg ik voor een paprika, komkommer of tomaatjes in de koelkast zodat ze dat kan eten ipv ons eten. Op brood krijgt ze hummus, fruitstroop (zonder toegevoegde suikers, bij de AH), pindakaas zonder toevoegingen (van de bio winkel) of een banaantje. Oh en bananenbrood is hier ook echt een hit. Misschien heb je er wat aan 🙂
    Groetjes Rachel

    1. Grappig al die herkenning! En gelukkig gaan sprongetjes ook weer voorbij. Thanx voor de tips!! Bananenbrood is inderdaad ook een goed idee!!

  2. Hi Carien.

    Brood beleg van De Kleine Keuken is misschien een tip. Amandelpasta, chocopasta, pindakaas, appel/perenstroop enz. De chocopasta smaakt bijv totaal niet zoals de chocopasta zoals wij die kennen, je proeft dat de suikers missen. 😉 Alles is op natuurlijke basis. Zuivelspread vind m’n mannetje ook erg lekker of af en toe een plakje kipfilet op brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.