Update – Nils 7,5 maand oud

Oeps! Ik heb niet op zitten letten en dus stond mijn video voor morgen in plaats van vandaag gepland! Voor de oplettende kijken, jep dit is al de tweede keer deze week.. Sorry!! Vandaag een update van hoe het met Nils en met mij is nu Nils inmiddels 7,5 maand oud is! Ik was o.a. naar de chirurg voor mijn navelbreuk en Nils tijgert inmiddels megasnel door het huis heen. Kortom: weer genoeg te vertellen. Het is een lange video dus pak een groot glas water of limonade (of gewoon een ijsje natuurlijk) en dan kunnen we beginnen!
Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Heb jij ervaring met een navelbreuk (operatie)?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.