Vakantie! Dus even wat minder artikelen..

Het is zomervakantie! Sommige mensen gaan op vakantie, zijn al op vakantie, zijn alweer terug of blijven thuis. Ik ga nog weg, naar Californië in Amerika. Daar heb ik echt ontzettend veel zin in! Omdat ik bijna drie weken weg ben en naast mijn blog ook nog een baan heb wordt het heel lastig om zover vooruit te werken. Veel bloggers hebben een zomerrooster. Eerst wilde ik daar niet aan mee doen, maar na een hoop gepuzzel en geplan heb ik toch besloten ruim twee weken een zomerrooster te hebben. Vooral omdat ik niet wil dat de kwaliteit van mijn artikelen achteruit gaat. Leuk Carien, maar wat houdt dat in?

Morgen (dinsdag) komt er een filmpje online, overmorgen (woensdag) komt er geen artikel online, donderdag een geschreven artikel, vrijdag niks, zaterdag een filmpje en ga zo maar door. Kortom: om de dag een artikel of filmpje. En dat tot het einde van de maand. Vanaf 1 september verschijnt er elke dag weer een artikel online, de ene dag een filmpje, de andere dag een geschreven artikel. Gewoon zoals nu dus! Ik hoop dat jullie het begrijpen 🙂

Voor nu een grumpy foto van Mittens, omdat ze het maar niks vindt dat er even minder online komt;)

foto 2 - kopie

 

Ga jij nog op vakantie of ben je al geweest?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.