Verjaardagnagels: Discodip nagels Essence

Voor mijn verjaardag leek het me leuk om vrolijke nagels te hebben. Ik kocht bij de Kruidvat deze nagelstickers van Essence die lijken op de discodip die je vroeger op je ijsje deed. Ik vind ze er zo leuk uitzien! Ik wilde niet al mijn nagels met discodip doen (ik ben tenslotte 29 jaar geworden: )…). Ik koos ervoor mijn ringvingers te discodippen en de rest een lila kleurtje te geven. Ik gebruikte hiervoor de Rimmel 290 Pastel Perfection. En dit is het resultaat!

discodip nagels essence2 discodip-nagels-essence-1

De stickers blijven trouwens echt goed zitten. Ik heb er wel een topcoat over heen gedaan, omdat de spikkels er anders wel snel vanaf gaan denk ik.

Ik hoop dat je het leuk vindt!

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.