Victoria’s Secret Vanilla Lace

Laatst reviewde ik  de Clinique High Impact Curling Mascara die ik kreeg van CareForSkin.nl. Ik mocht ook een product van Victoria’s Secret uitzoeken. Dat hoef je me natuurlijk niet twee keer te vragen! Ik ben dol op de bodylotions en body mist van Victoria’s Secret. En dat je ze blijkbaar gewoon online via een Nederlandse webwinkel kunt bestellen vind ik echt een fijne ontdekking!

Review-CareForSkin.nl-Victoria's-Secret-Vanilla-Lace-Hand-Bodylotion-1

Na lang twijfelen (want zoveel keuze en ook best lastig als je er niet aan kunt ruiken..) koos ik voor de Ultra Moisturizing Hand and Body Cream in Vanilla Lace. Ik heb al een aantal bodylotion en body mists van Victoria’s Secret dus ik was benieuwd wat het verschil zou zijn met Ultra Moisturizing Hand and Body Cream. Ik ben gek op zoete en warme geuren zoals die van vanille en kokos. Maar ook van meer bloemige frisse geuren word ik blij. Vanilla Lace is een warme zoete geur, een combinatie van vanille en musk.

 

 

Review-CareForSkin.nl-Victoria's-Secret-Vanilla-Lace-Hand-Bodylotion-2

Ik word niet alleen blij van de geur, maar ook van de verpakking. Tijd om hem te testen!

 

 

Review-CareForSkin.nl-Victoria's-Secret-Vanilla-Lace-Hand-Bodylotion-3

Hij is inderdaad romiger en voller van structuur dan de bodylotions van Victoria’s Secret. Hij smeert ondanks dat makkelijk uit en voedt mijn droge handen en benen heerlijk.

 

 

Review-CareForSkin.nl-Victoria's-Secret-Vanilla-Lace-Hand-Bodylotion-4

De crème trekt vrij snel in en plakt niet. Qua vergelijking zit hij echt tussen een body butter en bodylotion in. Ideaal voor de koudere dagen die eraan komen. En.. Sven die zegt altijd dat ik lekker ruik als ik deze body cream draag.

Review-CareForSkin.nl-Victoria's-Secret-Vanilla-Lace-Hand-Bodylotion-6

 

Naast de bodylotion en mist heb ik er een nieuwe favoriet bij van Victoria’s Secret: de Ultra Moisturizing Hand and Body Cream in Vanilla Lace. Er zijn ook andere geuren, van zoet tot bloemig of fris. En het is natuurlijk bijzonder fijn dat we hier niet meer voor naar bijvoorbeeld Schiphol of Amerika hoeven maar gewoon online bij CareForSkin.nl.

De Victoria’s Secret Ultra Moisturizing Hand and Body Cream in Vanilla Lace is te koop voor €10,90 (dat is een aanbieding, normaal kost hij €11,95) bij CareForSkin.nl.

Van wat voor soort geuren hou jij? Zoet? Fris?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.