Visionboard 2017 en goede voornemens?

Het nieuwe jaar is begonnen! Voor veel mensen betekent dit: starten met goede voornemens. Stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder geld uitgeven of iets anders. Persoonlijk doe ik eigenlijk niet aan goede vooornemens en toch heb ik er dit jaar een. Ik vertel je welke dat is en waarom! En ik deel mijn visionboard met je! Hoe maak je een visionboard en wat zet je erop? Heb jij goede voornemens voor 2017? Of maak je ook een visionboard?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De video van LightByCoco

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.