Vlog – 1 maand na zwangerschap

Zoals je misschien wel weet ben ik een maand geleden bevallen van ons zoontje Nils. Tijdens mijn zwangerschap vertelde ik om de week in een vlog hoe mijn zwangerschap ging. Na de bevalling stelde ik Nils aan je voor en laatst deelde ik mijn bevallingsverhaal. Omdat ik veel vragen over mijn herstel en over Nils krijg leek het me leuk om ook hier weer af en toe over te vertellen. Vandaag vertel ik hoe het nu, 1 maand na de bevalling met me gaat. Hoe ziet mijn buik eruit? Hoe gaat het met Nils? Dat soort dingen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.