Vlog – 12 weken zwanger + eerste echo!

Het is zover: 12 weken zwanger! In de safe zone dus! Zo fijn! Inmiddels ben ik alweer een stukje verder maar in de vlog van vandaag vertel ik over ons eerste bezoek aan de verloskundige met echo, hoe het met me gaat en hoe we het onze ouders verteld hebben. Terwijl ik dit schrijf zit ik al in mijn 18e week. We weten inmiddels het geslacht.. Spannend! Komende week komt er nog een vlog online en op 1 juli verklap ik of het een jongen of een meisje wordt! Heb jij al een idee?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Hรจ Carien, op Facebook dacht ik ‘eens lijken of er nog meer trouwfoto’s van Carien zijn’, nieuwsgierig als ik ben. Via via kwam ik hier terecht en nu lees ik dat je zwanger bent! Wat een geweldig nieuws. Goed om te lezen dat alles goed met je gaat en je ziet er nog even mooi uit. Knap hoor!
    Hopelijk mag je genieten van je zwangerschap en krijg je over een paar maanden een heel mooi en gezond kindje!
    Veel liefs, Nicole Krijthe (a.k.a. Koemans ; -) )

    1. Hey Nicole! Wat grappig! Ja jij bent inmiddels ervaringsdeskundige met 2 kleintjes ๐Ÿ™‚ Super leuk! Ik vind het allemaal maar spannend hoor zo’n baby in de buik ๐Ÿ™‚ Gelukkig voel ik me over het algemeen heel goed dus ik mag niet klagen! Maar tips zijn altijd welkom ๐Ÿ˜‰
      Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.