Vlog – 14 weken zwanger + NT-meting

Word je al gek van de zwangerschapsvlogs:)? Hang in there! Na de vlog van vandaag zijn we eindelijk bij en dat betekent dat ik in de volgende vlog het geslacht van de kleine baby in mijn buik bekend ga maken! Inclusief een mini-shoplog! Maar in de vlog van vandaag ben ik 14 weken zwanger en hebben we de NT-meting (nekplooimeting) laten doen.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe video’s!

Mocht jij zwanger zijn of tips hebben laat ze dan vooral achter bij de comments!

Liefs,

Carien

You may also like

3 reacties

  1. Hee wat leuk, gefeliciteerd!! Heel toevallig had ik vandaag mijn eerste echo en zagen we een mooi klein hartje tikken πŸ™‚ Dus ik ga zeker al je posts over jouw zwangerschap volgen!

    1. Wat fijn dat jullie voor het eerst het hartje hoorden! Heel bijzonder om dat voor het eerst te horen hΓ¨? Geniet van je zwangerschap en super leuk dat je me gaat volgen πŸ™‚

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.