Vlog – 19 weken zwanger

Wat gaat de tijd snel, inmiddels alweer 19 weken zwanger! Ik blijf het een bizar idee vinden dat er een leventje wezentje in mij groeit. Herkennen andere (ex) zwangere vrouwen dit? Vandaag vertel ik hoe het de afgelopen tijd is gegaan. Of ik nog kwaaltjes, gekke trek of andere bijzonderheden had.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je te abonneren om (gratis) altijd op de hoogte te zijn van mijn nieuwste filmpjes!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat vervelend voor jou dat je je zo voelt de laatste weken! Lijkt me best heel pittig, ook omdat je juist vaak leest dat dit de leukste periode is in je zwangerschap… Hoop dat het snel beter met je gaat en je weer kunt genieten van lekker eten 🙂
    Ben zelf nu bijna 12 weken zwanger en ik dacht dat ik tegen de 15/16 weken wel gewend zou zijn aan het idee van een levend wezentje in je buik maar dat hoeft dus niet als ik het zo lees 🙂 haha! Het wisselt bij mij ook nogal, het ene moment kan ik me levendig voorstellen dat er straks echt een baby is en het andere moment ‘vergeet’ ik dat ik zwanger ben en kan ik het me ineens niet meer zo voorstellen… misschien dat dat nog verandert als je eenmaal de baby kan voelen schoppen?
    Anyway, leuk filmpje weer en nogmaals beterschap gewenst!

  2. Ik heb zelf 2 kindjes. Bij allebei heel misselijk geweest…. Bij de 2de hielp het Canada dry te drinken of gember thee. Gember is goed tegen misselijkheid. Ik kWam de dag door op yoghurt en toast plus mentosjes. Probeer eens aquarius ipv ors. Dat raadt de kinderarts mij altijd aan bij buikgriep bij de kindjes. Mijn dochter wil geen ors… Op tijd gaan slapen. Als deze vitaminen niks zijn kan je ook Ogestan eens proberen. Dit hielp bij mij ook en s avonds nemen ipv s morgens. X

    1. Dank voor alle tips! Inmiddels ben ik gelukkig weer helemaal opgeknapt 🙂 eindelijk! Maar ik hou de tips zeker in mn hoofd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.