Vlog – 19 weken na zwangerschap

Afgelopen week gingen we met Nils terug naar de orthopeed, we lieten röntgenfoto’s maken om te kijken hoe het met de heupdysplasie ging. En er was goed nieuws! Ook was Nils ontzettend verkouden en erg aan het hoesten. Vandaag deel ik onze tips! Vorige keer vergat ik mijn buik te laten zien dus in de vlog van vandaag laat ik ook zien hoe die er 19 weken na de zwangerschap uitziet.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Als jij nog tips hebt vergeet ze dan niet te delen! Zo helpen we elkaar!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Hee Carien! Mocht je nog langer door willen gaan met borstvoeding, dan zou je nog clusterkolven kunnen proberen. Hierbij ga je één keer per dag gedurende een uur kolven als volgt: vijf minuten kolven, vijf minuten pauze, vijf minuten kolven, vijf minuten pauze enz. Hiermee stimuleer je je productie en hoef je Niels niet heel vaak aan te leggen. Je zou het bijvoorbeeld ’s avonds kunnen doen aansluitend aan een voeding. Wat ook de productie weer doet toenemen is ’s nachts kolven. Je oxytocine spiegels zijn dan juist het hoogst. Ik snap wel heel goed dat je hier niet zo veel zin in hebt als je ook de volgende dag aan t werk moet, maar misschien iets om in het weekend te proberen. Met een dubbele borstontsteking waarvoor ik een antibioticakuur had en veel stress zag ik mijn melkproductie ook weer omlaag schieten, maar met deze trucs heb ik inmiddels weer ruim voldoende om mijn tweeling te voeden en daarnaast een voorraadje in de vriezer aan te leggen:)! Mocht je geen zin in deze dingen hebben, of mocht het niet lukken, dan is het al super mooi dat je vijf maanden volledig moedermelk hebt gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.