Vlog – 24 weken zwanger

Wow, 24 weken zwanger alweer! Wat gaat de tijd snel! Vandaag geef ik weer een update hoe het gaat in mijn zwangerschap, ik vertel over onze kinderwagen, babykamers, kwaaltjes, kortom weer een typische chaotische zwangerschapsvlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om altijd op de hoogte te zijn van mijn nieuwste video’s!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Mijn zoontje is vandaag 10 weken. Ik ben met 34 weken met verlof gegaan. Maar liep nog 8 dagen overtijd. Ik vond het heerlijk. Maar in mijn omgeving merk ik ook dat het erg persoonlijk is. Nu zit mijn verlof er alweer op. Geniet geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.