Vlog – 27 weken zwanger

Het derde trimester van mijn zwangerschap is aangebroken! Vandaag vertel ik hoe mijn 27e week van de zwangerschap verloopt. Leuke momenten, kwaaltjes, tips, de babykamer, alles rondom het kleine mannetje in mijn buik!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Mocht jij nog leuke tips hebben, bijvoorbeeld voor zwangerschapskleding, deel ze dan vooral!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Leuk om te zien hoe snel het gaat bij jou, ik had een tijdje wat updates gemist (door het lekkere weer 🙂 ) dus het schiet dan ineens op! Je haar ziet er supermooi uit, inderdaad dikker en de kleur is ook een beetje anders toch? Je bent tien weken verder met de zwangerschap dan ik dus ik kan steeds mooi een beetje kijken wat er nog aan komt / aan kan komen, heel informatief 🙂

  2. Wat een leuke vlogs maak jij! Ik wil graag de site bekijken waar je het overhebt maar kan het niet goed verstaan ? babyschaartje.nl?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.