Vlog – 33 weken zwanger

Vandaag heb ik weer een zwangerschapsvlog voor je! Ik ben inmiddels 33 weken zwanger. Ik deel weer hoe het met me gaat en deel weer tips. Vooral omdat ik de laatste tijd wat spullen voor de baby heb gekocht die ik ook weer als tips kreeg. Natuurlijk laat ik mijn zwangere buik weer zien en vertel ik hoe het bij de verloskundige was.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren om altijd op de hoogte te zijn van mijn nieuwste video’s!

Mocht jij nog tips hebben laat ze dan vooral achter bij de comments!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.