Vlog – 36 weken zwanger

Het grote broeden is nu echt begonnen! Ik ben nu met verlof. Heerlijk om de rust te hebben om alles te regelen en tijd voor mezelf te nemen. In de zwangerschapsvlog van vandaag vertel ik je hoe het nu gaat. Hoe mijn 36 weken echo ging, of de kleine is ingedaald en wat ik nu zoal doe tijdens mijn verlof. Ook laat ik je mijn luiertas én een leuke DIY voor de babykamer zien. Het is weer een gezellige ongestructureerde update zoals je van me gewend bent.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren om altijd op de hoogte te zijn van mijn video’s!

Als je benieuwd ben daar de DIY van de decoratieve slinger voor in de babykamer klik dan hier!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Wat heb je toch een mooie buik! Gelukkig is het goed gekomen met je kraampakket! ik heb hem al een paar weken in huis en heb morgen de intake met de kraamzorg! Wat gaat het toch snel he 😉

  2. Leuk om te zien hoe het is gegaan deze periode! Wat gaat de tijd hard ineens lijkt het… vervelend dat je zo’n rugpijn hebt, gelukkig is het voor een goed doel 🙂 ik ben nu zelf 28 weken zwanger en vind het ook nog een fijn idee dat er nog wat extra tijd is voor de mentale voorbereiding op de bevalling, maar het komt vast allemaal goed!!

  3. Hee! Ik hoop echt ontzettend dat je dit leest, want ik zag net op nu.nl dat de Primark waarschuwt voor een gevaarlijk babytruitje! En omdat ik weet dat jij ook wat babykleertjes bij de Primark vandaan hebt, zou ik je aanraden om dat artikel even te bekijken (; Ik weet niet of het voor jou geldt en of je dat al wist, maar voor de veiligheid is het goed om te weten haha!

    Voor de rest vind ik het echt super leuk dat je deze updates doet en veel succes met de laatste lootjes (:

    1. Wat lief dat je het doorgeeft! Zag het inderdaad maar wij hebben dat truitje gelukkig niet! Hopen dat iedereen die hem heeft het berichtje leest!

  4. Geniet van je verlof! #deballenikgabevallen Wegen de laatste loodjes zwaar? Als ik je zo zie, kun je het nog prima aan! 🙂 Mooi buikje hoor!

    1. Ah wat lief! Het gaat nog prima met me. Uiteraard wat kwaaltjes maar voel me goed! Laat die baby maar komen, ik ben er klaar voor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.