Vlog – 37 weken zwanger

Het is weer tijd voor een zwangerschapsvlog! In mijn vlog van vandaag vertel ik over de 37e week van mijn zwangerschap. Vanaf nu is het helemaal veilig als ik zou bevallen. Een fijn gevoel. Ik vertel over mijn bezoekje aan de verloskundige, indalen, vliezen breken en andere dingen die bij het zwanger zijn horen. Inmiddels heb ik 2 weken verlof en dat voelt heel fijn! Ik deel mijn angsten, mooie momenten en tips weer graag met je!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Keek jij filmpjes van bevallingen toen je zwanger was? Ik ben heel benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ben zo blij voor jullie. Een kindje in aantocht! Geniet nog even van je zwangerschap en van je vrije dagen en ik hoop op een snelle (en zondercomplicaties) bevalling voor je;-). xxx

  2. Wat zie je er goed uit zeg! Heerlijk die vlogs steeds. Mag ik vragen waar je blouse van is? Lijkt me ook mooi over mijn bolle buik ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.