Vlog – 39 weken zwanger

Wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels ben ik 39 weken zwanger (maar als jullie dit zien ben ik als t goed is al bevallen :)). In de vlog van vandaag vertel ik zoals altijd weer hoe het met mij gaat, van mijn bezoekje aan de verloskundige tot de creatieve uitbarstingen van de oma’s in spé. Natuurlijk deel ik weer mijn ongemakken en kwaaltjes en geef ik tips. En zoals je inmiddels van me gewend bent ratel ik vrolijk door dus het is weer een fijne lange vlog dus thee en koekjes kunnen geen kwaad 😉 Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Carien! Eindelijk is hij er dan :)! Ik wens jullie alle geluk, hoop dat jullie heel veel van elkaar kunnen genieten de komende tijd. Ik ben benieuwd naar de verhalen/vlogs :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.