Vlog – 6,5 maand na zwangerschap

Inmiddels ben je wel gewend dat ik regelmatig een update plaats over hoe het nu is met mij en met Nils. Nils is nu 6,5 maand oud. Misschien moet ik de vlogs maar eens anders gaan noemen! Als je een leuk idee hebt is dat natuurlijk welkom! We zijn weer bij het consulatiebureau geweest en ook weer bij het ziekenhuis want Nils mag zijn spreidbroekje uit! Zo fijn! Ook heb ik twee boekentips en klets ik vooral weer veel te lang. Dus pak een lekkere kop thee of koffie en dan wens ik je veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.