Vlog – 9 weken zwanger

 

Mocht je mijn eerdere filmpje (klik hier) nog niet gezien hebben: ik ben zwanger! Als jullie dit zien ben ik de 12 weken grens al voorbij (jeej!) maar ik deel graag mijn vlogs van het begin van de zwangerschap. Vandaag mijn 9 weken zwanger vlog. Ik vertel over de kwaaltjes en deel mijn favo product om de striae (hoop ik!) te voorkomen. En natuurlijk wat random dingen die ik graag met je deel!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

Mocht jij ook zwanger zijn (geweest) dan zijn alle tips natuurlijk welkom!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.