Vlog – meer dan 40 weken zwanger

Als je zwanger bent dan leef je op een gegeven moment naar je uitgerekende datum toe. Gewoon omdat dat de datum is die je in je hoofd hebt al 9 maanden lang. En dan gaat die datum voorbij en ben je nog niet bevallen. Dat is toch een beetje gek! Ondanks dat dat heel normaal is, zeker wanneer je zwanger bent van je eerste kindje. Vandaag vertel ik je hoe het is om meer dan 40 weken zwanger te zijn. Op naar de 41 weken. En op het moment dat ik dit schrijf kan ik je alvast vertellen dat ik ook de 41 weken gehaald heb maar ook dat op het moment dat dit filmpje online komt ik inmiddels toch echt bevallen zou moeten zijn haha! Vandaag vertel ik over mijn bezoekje aan de verloskundige, strippen, indalen, geduldig zijn en welke kwaaltjes ik wel (of niet) heb!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.