Vlog – Onze bruiloft en honeymoon

Het heeft even geduurd maar hier is hij dan: de vlog van onze bruiloft en honeymoon! Het was super mooi en bijzonder, echt onze droombruiloft! We trouwden in Villa La Farfalla, een prachtige plek in Umbrië, Italië. Gelukkig kreeg ik ondanks mijn zwangere buikje mijn trouwjurk nog aan 🙂 Ook de honeymoon in Toscane was heerlijk, ondanks de heftige regen -en onweersbuien af en toe!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En ik zou het super vinden als je je wilt abonneren door hier te klikken!

Liefs,

Carien

You may also like

3 reacties

  1. Hoii Carien,

    Ik volg je blog/vlog al een tijdje en ben eigenlijk erg benieuwd hoe het hotel hete waar jullie je honeymoon hebben doorgebracht? Het ziet er echt prachtig uit daar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.