Vlog Roadtrip Califonië deel 3: Het aanzoek & What’s in my make-up bag

Het is nu echt tijd voor het derde en laatste (promise:)) deel van de vlog van onze roadtrip door Californië. Vandaag reizen we vooral langs de kust van Big Sur naar L.A. Je ziet onder andere waar Sven mij ten huwelijk vraagt (aaaah!!!) en aan het einde ook nog een what’s in my make-up bag.

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn vlogs vond. Zelf moest ik aan het begin wennen en vergat ik het vaak maar in de loop van de vakantie werd ik er handiger in! Ik vond het leuk om te doen!

Wat vond je van mijn vlogs? Zal ik vaker vloggen?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Wauw wat een bijzondere vakantie is dit geweest, superleuk om te zien! Ik moest lachen om het enthousiaste zinnetje ‘kijk een kolibrietje!!’ 🙂 Gefeliciteerd met de verloving, leuk dat je dat zo deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.