Vlog Roadtrip Californië deel 1: LA, San Francisco & Nationale Parken

Vandaag mijn allereerste echte vlog! Veel van jullie vroegen om een vlog van onze roadtrip door Californië in Amerika dus ik heb mijn best gedaan! In dit eerste deel zijn Sven en ik in Los Angeles, Sequoia, Kings Canyon, Yosemite National Park en San Francisco.

Ik hoop dat je het leuk vindt! Ik vond het leuk om te doen (maar vergat het soms wel, oeps!) Zal ik vaker vloggen?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat ben je toch een gezellig mens Carien! Super leuk om je vlog tr bekijken en ik ben nu al nieuwsgierig naar deel II!! Je doet het leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.