Vlog – Zomervakantie Italië (deel 1)

De afgelopen twee weken ben ik met mijn mannen op vakantie geweest. Sven, Nils en ik vertrokken naar het Gardameer in Italië. Sven en ik zijn dol op Italië (vandaar dat we er ook getrouwd zijn :)) en ook dit keer was het weer genieten! Het leek me leuk om ook een beetje te vloggen en vandaag zie je dan ook deel 1 van de vakantievlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Afgelopen woensdag kwam trouwens mijn “A Photo a Day” online waarin ik wat van onze vakantiefoto’s liet zien!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.