Voedingsschema, ochtendroutine en verkleden – vlog #104

In de vlog van dit weekend heb ik een leuke cadeautip voor je die ik van Vegaoo.nl heb gekregen voor Nils. We geven het cadeau met zijn verjaardag maar het is ook een leuke tip voor Sinterklaas (of Kerst). Nils is namelijk gek op verkleden én op de Avengers dus hoe leuk is dat? Ik twijfelde nog even om alvast een carnavalsoutfit te scoren maar toen we de verkleedkleding voor kinderen zagen vond ik dat eigenlijk een veel beter idee 🙂 Ook deel ik het (voedings)schema van Elin en de producten die ik gebruik bij mijn ochtendroutine!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Klik hier voor de Avengers verkleedkleding!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.