Vroeger.. Mijn allereerste filmpje BlondieBeautyFashion!

Mijn lader van mijn laptop, a.k.a. “mijn leven”, is stuk. En nu moeten ik wachten op een nieuwe (en dan hopen dat dat inderdaad het probleem oplost).. Hij was al een tijdje aan het haperen maar nu doet hij niks meer. Kortom, mijn laptop is leeg en op mijn laptop staan al mijn bestanden maar ook het programma waarmee ik mijn filmpjes bewerk. Dus vandaag kan ik helaas geen nieuw filmpje online zetten. Maar laatst zag ik een oud filmpje van mij en toen moest ik toch een beetje lachen. Het leek me vandaag daarom wel leuk om samen terug te kijken naar een van mijn eerste filmpjes die ik de wijde wereld in gooide!

Dat geluid.. alsof ik ergens in een tunnel zit ofzo? En het beeld.. Het is maar goed dat ik een nieuwe camera heb zullen we maar zeggen! Dat het nog een beetje onwennig en ongemakkelijk is vind ik nog wel schattig om te zien. Ik vond het echt super spannend aan het begin!

En ook mijn meest bekeken filmpje aller tijden is al heel oud.

Ja, je ziet het goed! Mijn DIY (col) sjaal breien is gewoon mijn meest bekeken filmpje. Hoe bizar is dat? Ook hier is de kwaliteit weer magisch haha! Toch vind ik dit nog steeds een handig filmpje. Zeker als ik een tijdje niet gebreid heb dan moet ik altijd weer even nadenken en dan pak ik mijn eigen filmpje er weer bij.

Een van mijn leukste filmpjes vind ik deze Get Ready With Me. Geen idee waarom maar ik word er blij van.

En als laatste deze tutorial om je ogen groter te laten lijken.

Ik draag deze look graag. Hier zie (en hoor) je goed het verschil met mijn oude filmpjes vind ik!

Ik hoop dat je het leuk vond om met mij terug te blikken (en dat je me niet al te hard uit hebt gelachen:))

Vanaf morgen hoop ik dat er weer gewone artikelen en filmpjes online kunnen komen!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.