Vrolijke nagellak voor de lente

Ik weet niet wat ik heb maar de laatste tijd ben ik helemaal gek op nagellak! Voorheen droeg ik bijna altijd blanke lak, maar sinds kort komen alle kleuren van de regenboog voorbij! Ok toegegeven, vooral roze, dat is tenslotte mijn lievelingskleur. Vandaag vier van de nagellakjes die ik de laatste tijd aan mijn collectie toevoegde en die ideaal zijn voor de lente.

Lente-spring-nagellak-max-factor-essie-bourjois-1

 

De vier lakjes test ik van links naar rechts. Ik begin met de nagellak van Max Factor in Pretty in Pink.

Max-Factor-nailpolish-nagellak-28-pretty-in-pink

 

Max Factor Pretty in Pink is meer een perzik dan roze kleur als je het mij vraagt. De kleur vind ik super! De dekking valt me tegen. Op de foto zie je hem met twee laagjes en dat is niet voldoende. Daarbij blijft de lak wat gestreept, niet mooi. Heel jammer. Dit lakje zal ik niet zo vaak dragen denk ik.  De nagellak van Max Factor kost €4,99.

 

Essie-nailpolish-nagellak-tart-deco

 

De tweede lak die ik testte is een stuk fijner. Essie Tart Deco is een roze/oranje kleur, leuk voor Koningsdag zou ik zeggen! Maar vooral heel leuk voor de lente en de zomer. Hij brengt mooi gelijkmatig aan en dekt in twee laagjes. Ik draag hem graag! Leuk bijkomend voordeel: je handen lijken er bruiner mee. Ik kocht dit lakje bij de Maffe Marathon in de aanbieding maar normaal kost hij €9,99.

Bourjois-anti-choc-no-chips-nailpolish-nagellak-25-macaron

Is dit geen snoepje van een kleur? Bourjois nagellak in nr. 25 Macaron is om op te eten (de kleur is overigens bijna onvindbaar op de verpakking). Ook deze kocht ik bij de Maffe Marathon. Volgens mij heb ik nog geen Bourjois nagellak in mijn collectie, maar deze is prima. Het kwastje is schuin afgesneden wat zou zorgen dat je de lak makkelijker aan kunt brengen. Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Bij mij zorgt het voor een schuine aanzet bij mijn nagelriemen. Geef mij maar een recht kwastje. In één laagje dekt de lak eigenlijk al heel goed, maar just in case bracht ik twee laagjes aan. Het 10 dagen anti-choc no chips verhaal daar ben ik het dan weer niet mee eens. Maar ach de kleur is voor mij het belangrijkste! Bourjois 25 Macaron kost €6,79.

Essie-nailpolish-nagellak-mint-candy-apple

En dan deze beauty: Essie Mint Candy Apple. Ook deze lak van Essie dekt in twee laagjes. Ik vind dit een super leuk kleurtje voor de lente. Wat mij betreft precies de juiste mintgroene kleur. Ook Essie Mint Candy Apple kost €9,99.

Eigenlijk ben ik over drie van de vier lakjes enthousiast en ik weet zeker dat ik ze deze lente (en zomer) veel zal gaan dragen.

Wat is jouw favoriete nagellak voor de lente?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.